Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur


Läs följande villkor noga innan du gör din beställning. Vårt serviceteam kommer att ge service efter försäljningen i enlighet med dessa villkor när transaktionen är godkänd.

Frakt

Beställningarna vanligtvis skickas inom 1-2 arbetsdagar från ordningen date.We använder International Express service för alla internationella leveranser, vårt serviceteam kommer att ge ett spårningsnummer för att spåra på nätet omedelbart efter det att varorna är dispatched.Usually kommer vi sänder objekt genom att USPS.EMS, som behöver 5-7 arbetsdagar.

spårning

Vårt serviceteam kommer att skicka kunden spårning nej. tillsammans med den plats där de kan spåra sin beställning efter att beställningen har dispatched.We vänligen meddela köparen att kontrollera sin e-post eller leveransstatus sin beställning från gång till gång, och kontakta sin lokala postkontoret när de finns tillgängliga. Om paketet har returnerats till oss på grund av att ingen undertecknar för det, kommer vi inte att acceptera full återbetalning på den. Om kunden fortfarande vill att åter ordning, då de är ansvariga för reshipped gods som beroende på vikten av varan.

Avbokning & Modification

Om du vill annullera din beställning, vänligen maila oss immediately.The för annullering och ändra accepteras inom 5 timmar ENDAST. 10% avbokningsavgift gäller. Skeppas order kan inte avbrytas.

Lämna tillbaka

1. Om du vill returnera produkter, vänligen kontakta oss inom 7 dagar efter mottagandet och informera oss orsaken till returen. Om det finns allvarliga kvalitetsproblem, vänligen vänligen visa oss några bilder på den uttryckliga mottagandet och de produkter som kan spegla defekter.

2. Produkter med allvarliga kvalitetsproblem kan returneras och bytas ut. Vi kommer reshipen varorna efter att du ger oss tillräckligt bevis. Dock kan full återbetalning inte godtas.

3. Om produkterna skadats av den mänskliga faktorn, skulle vi inte acceptera returen.

4. Innan tillbaka varan, vänligen be oss om returadress. Om paketet förlorades på grund av felaktig adress, skulle vi inte ersätta din beställning längre. Om din beställning återlämnades till oss på grund av felaktig adress eller inget tecken för det, kommer vi inte att erbjuda full återbetalning. Vad mer kommer vi att arrangera återtransporten efter vi har mottagit de returnerade varorna och du ska betala för den extra kostnaden.

5. Vi kommer inte att erbjuda full återbetalning om du vägrar att teckna paketet med flit utom vi nå en överenskommelse. När vi får avkastningen kommer vi att återbetala dig, men med avdrag för portot.

Byta ut

1. Varorna kan bytas ut under omständigheterna i oanvända och i ursprungligt skick med alla originalförpackning och etiketter.

2. Om vi ​​skickar din beställning i fel färg, storlek eller stil och du vill ändra det, vänligen kontakta oss inom 15 dagar efter mottagandet av produkten. Ersättning kan inte accepteras efter 15 dagar.

3. Innan tillbaka varan, vänligen be oss om returadress. Om paketet förlorades på grund av felaktig adress då vi inte skulle ersätta din beställning längre.

4. Vi rekommenderar starkt att du väljer spår post eller budfirma så att vi kan spåra paketet på nätet. Vad mer kommer det att spåra information vara bevis på vår tid återtransport.

5. Varje extra kostnad för att ersätta ska vara på köparen, särskilt sändningsavgiften.

6. Om produkten av din beställning är slutsåld på ETD, kontaktar vi dig för att ersätta. Priset på ersättning kan vara lite högre än priset på din ursprungliga beställning, men det bör vara inom 6%.

Återbetalning

1. Om det finns viss brist med varorna, men påverkade inte daglig användning, kommer vi att erbjuda partiell återbetalning som kompensation.

2. Om du kan bevisa att det finns allvarliga problem i kvalitetsprodukter, kan vi erbjuda dig full återbetalning under de omständigheter som ingen ersättning.

3. Om du inte får någon spårning information om ditt paket efter 25 dagar kommer vi att återbetala dig för hela beloppet.

Försäkring

Över 99% av posterna kommer att levereras safely.You behöver inte betala extra pengar för försäkringen kommer rederiet vara ansvarig för alla de föremål som de åtar sig. Vid ditt objekt vilse eller skadas, kommer vi att ansvara för halva förlusten.